Söndags ångest

Skrivet den 2012-09-30 klockan 15:38:22 i kategorin Rebecca

Skola imorn asså orkar inte! Men men idag har jag inte gjort mycket. Bara en vanlig slapp söndag. Har typ legat och tittat på djur akuten hela dagen har ingen aning om varför? Haha men kanske ska träffa Cornelia en stund ikväll får se.. Puss sötisar


Fredag kväll

Skrivet den 2012-09-28 klockan 22:13:34 i kategorin Rebecca

Är helt slut den här veckan har vart så himla jobbig! Inte hunnit eller orkat blogga så förlåt för det men Cornelia har ju bloggat så det blev ju lite uppdatering. Idag hade vi fotbolls avslutning, åt pizza med laget. Det var skit kul! Imorgon blir det nog en sov morgon, och jag ska nog gå och lägga mig snart faktiskt.. Har börjat gå och lägga mig jätte tidigt för jag är alltid så himla trött. Det skiter väl ni i men har typ inget att skriva om så adios


Skolfoto 2012

Skrivet den 2012-09-27 klockan 15:42:26 i kategorin Cornelia
Jag blev inte nöjd men får bjuda på sig själv ibland!

Eat sleep football

Skrivet den 2012-09-26 klockan 14:46:02 i kategorin

Hej allihopa. Inte vart så aktiv på sistone. Men igår spela jag och Rebecca in svar på frågestunden. Får se när det kommer upp. Inte fixat videon än. Idag var det skola, hahah. Faktiskt var det as kul. Iallafall på engelskan. Vi skulle prata inom grupper då var jag, Rebecca och Maja. Vi fick prata om vad vi ville så sa Maja: Säg Isak är min bror på engelska. Hahahaha, det var så kul! Men snart är det fotbolls träning, ska väl bli kul men jag är lite trött. Nu ska jag städa och så! /Cornelia


Träning med lfc

Skrivet den 2012-09-24 klockan 20:17:42 i kategorin Rebecca

Skolan idag var väl okej. Tog spruta mot livmoder hals cancer. Usch! Men det var sista sprutan så det är skit skönt. Efter skolan så åkte jag hem och gjorde pannkakor för maten i skolan är så jävla äcklig så var skit hungrig. Sen åkte jag på träning som lfc ledde idag. Skit kul vare! Men nu ser jag på x factor och efter det blir det ensam mamma söker och göra spanska läxa som ska lämnas in imorn hehe. Hörs imorn sötisar


Stan

Skrivet den 2012-09-22 klockan 14:17:00 i kategorin Rebecca

Just nu sitter jag och fikar med min mamma och morbror. Har shoppat lite. Har inte så mycket att skriva om idag hehe. Imorn blir det match och efter den fyra min mormor. Men inte nåt mer att säga så puss sötisar


älskar låtarna

Skrivet den 2012-09-20 klockan 21:10:17 i kategorin Musik

fotboll

Skrivet den 2012-09-17 klockan 20:58:36 i kategorin Rebecca
hem kommen från fotbolls match för typ en halv timme sen. vi förlorade dock men men 1 - 0 är inte så stor skillnad och dom vi mötte ( bk zeros) ligger på första plats och vi på andra så det var jätte jämnt hela tiden. tycker att vi spela bättre men vi hade lite otur. men just nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på musik. ska snart gå ner och dusch, ta ut hårfärgen. imorgon är det studiedag, skit skönt! min fortsatta kväll kommer nog tillbringas framför tvn och spanksa läxan. måste verkligen öva på den kan typ inget hehe. men har väl inget mer att säga. skolan var väl sådär och ae kommer inte på nåt mer att skriva. ha en bra måndag kväll! 
glöm inte ställa frågor i frågestunden..

rätt så gamla bilder..

Godnatt

Skrivet den 2012-09-16 klockan 22:12:20 i kategorin Rebecca

Nu så ska jag nog ta och försöka sova lite. Har typ haft fullt upp hela dagen så är rätt trött. Imorgon börja en till vecka med skola. Usch vad jag hatar skolan. Men men cornelia hänger nog med efter skolan imorgon. Vi har match på kvällen, ska bli kul. Ska nog färga om håret imorgon också eller på tisdag. Men sov gott nu sötisar!


Tips på bloggar

Skrivet den 2012-09-16 klockan 21:19:46 i kategorin Tips
Tänkte tipsa lite på bra bloggar jag läser! 
1. tinkerbella.blogg.se - Min favorit blogg. Den driver Isabella Johansson hon är 18 år och bor i Alingsås. Hon skriver om sin vardag, tips, outfits, foto (!), stil osv. Hon är grym på att fota. Tycker verkligen ni ska läsa hennes blogg! Ser upp till henne massor. :)
(klicka på bilden för att komma till bloggen) 
2. bergz.blogg.se - En blogg som jag gillar massa! Förut läste jag Sofia Karlbergs blogg men hon har en gemensam blogg med hennes kompis Frida Berg. Dem bor i Stockholm. Bloggen är precis startad men den har ändå många inlägg! Ser upp till Sofia till hundra! Hon är grym! Tycker ni ska klicka in på den med. :)
(klicka på bilden för att komma till bloggen)
3. nattstad.se/jessicaakarlsson.blogg.se/ - En kompis blogg som jag läser. Hon heter Jessica Carlsson (Karlsson) och är 14 år. Hon bor här i Linköping. Hon är jättesnäll och fin! Hennes blogg handlar mest om hennes vardag och ibland lite tips! Tycker ni ska läsa hennes blogg. :)
(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)
Puss Cornelia

kärlek

Skrivet den 2012-09-16 klockan 20:49:17 i kategorin Rebecca










 
 
 
 

Frågestund

Skrivet den 2012-09-16 klockan 19:49:04 i kategorin Q/A
Hej allihoppa! Vi tänkte ha en frågestund. Fråga vad som helst så ska vi svara på allt om det inte är för personligt.. Vi tänkte svara i en video så det blir lite roligare. Vi svarar på frågorna när vi har tillräckligt många!
FRÅGA FRÅGA FRÅGA
/Cornelia

Till Vendela

Skrivet den 2012-09-16 klockan 18:33:00 i kategorin Rebecca & Cornelia
Den bilden :)<3
 
Och den här texten: 

Vi två som driver denna blogg är två bästavänner som älskar att vara ute på fotbollsplanen, lyssna på musik, sjunga, fota, va med kompisar, blogga och massa mer. Vi har vandrat tretton år på denna jord. Hoppas du gillar bloggen. Följ oss på instagram: re_schilling och svenssonohyes!
 
Tack Vendela för du fixar med våran blogg!
Du är super! <3
 
/Cornelia &' Rebecca

yolo

Skrivet den 2012-09-16 klockan 16:57:28 i kategorin Foto




Tidigt

Skrivet den 2012-09-16 klockan 07:45:28 i kategorin Rebecca

God morgon sötisar. Nej men det är skit tidigt nu, tycker jag iallafall men vi (Cornelia och jag) ska till Kolmården om typ två timmar. Cornelia sover fortfarande hehe men jag kan typ inte somna om så bloggar istället. Vi kommer börja sattsa lite mer på den här bloggen nu. Hoppas verkligen att det blir bättre uppdatering! Våran design kanske inte är den finaste just nu men det kommer en ny header och sånt snart, i promise. Kommer komma upp lite bilder som vi tog igår kväll också. Dom lägger jag upp när jag kommer hem. Just det färga håret igår blev typ lila så ska absolut färga om så fort som möjligt. Blir så arg på att det aldrig blir så som jag vill att det ska bli. Ha en bra dag kommer mer inlägg senare tror jag ;)


RSS 2.0